pondělí 31. března 2014

SPOTŘEBOVÁNO za Březen 2014

Jelikož poslední Spotřebováno bylo v Lednu, tak je na čase zase  nějaké udělat. Poslední dobou toho mám nějak moc a nestíhám, v hlavě mám spoustu věcí a pak se mi z toho plete všechno dohromady. Například jsem nafotila fotky pro tento článek, a pak jsem si vzpomněla že mám ještě pár věcí které by se sem hodily - ale tak snad další měsíc. Snažím se teď hodně všechno redukovat, protože mě chytla myšlenka " mít málo věcí, ale kvalitních ". Možná je to i takové předsevzetí, tak uvidíme jak se to vyvine.


Soupis všech zmiňovaných produktů:
Radox - pěna do koupele white tea
Lactacyd - mycí emulze
Palmolive - mediterranean moments italy
Astrid - pleťové mléko pro suchou a citlivou pleť (zde)
Isana - kůra na vlasy intenzivní péče
Bioil - tělový olej (zde)
Garnier - invisi mineral antiperspirant mini
Manufaktura - sůl do koupele (zde)
Mixa - 24 hr hydratační a vyživující krém ( z Vánočního ladyboxu )
Ebay - maska proti černým tečkám


Radox - pěna do koupele white tea, vůní mi připomínala vanilku a až teď jsem vlastně zjistila že se jedná o bílý čaj. Pění velmi dobře, nevysušuje a celkově nemám pěně co vytknout. I když trochu mi vadí cena, která je okolo 100kč za 500ml, protože vanilková pěna od Balei je skoro o půlku levnější a připadá mi ve srovnání s touto úplně stejná.
Lactacyd - mycí emulze, tento produkt používám už velmi dlouho a v podstatě jsem nikdy nezkusila jiný. Pění středně a vůně je taková bylinková, lehká a sladká. Ovšem před nějakou dobou jsem chtěla vyzkoušet něco jiného, myslím že nejznámější na trhu je Lactacyd a poté Chilly, dále pak tyto intimní emulze vyrábí značka Dove, Avon nebo třeba i Oriflame. Mě zaujal výrobek od Ziaji o kterém jsem už psala v Nakoupeno za Únor. Na Lactacyd nemůžu říct nic špatného, vyhovoval mi a klidně si ho budu kupovat i nadále, jenže Ziaja je o něco levnější takže uvidím který produkt bude nakonec lepší. 
Palmolive - sprchový gel mediterranean moments italy, jak už jsem párkrát zmiňovala, sprchové gely od Palmolive patří k mým nejoblíbenějším - především Marocco o kterém jsem psala zde. Skvěle pění, úžasně voní a nevysušují. Italy je kombinace výtažků broskví a jahod, abych řekla pravdu tak tahle vůně je na mě až moc sladká. Ano, sladké vůně mám ráda ale tohle mi nevoní tak úžasně jako Marocco které bych si mohla kupovat furt. Jednoduše řečeno, je to příjemná vůně ale ne podle mého gusta. Jelikož jsem tento sprchový gel dostala, tak jsem ho spotřebovala ale znovu bych si Italy vůni už nekoupila. Řadu mediterranean moments Vám vřele doporučuji protože je skvělá a mě vyhovuje. 



Astrid - pleťové mléko pro suchou a citlivou pleť (zde), toto mléko mi vydrželo asi půl roku. Abych byla upřímná tak jsem se už ke konci modlila abych ho konečně dopoužívala a mohla si koupit něco nového. Mléko dobře odličovalo make-up a spolu s pleťovou vodou to bylo fajn kombo. Pleť po použití těchto produktů trochu lepila, což by někomu mohlo vadit. Bylo fajn vyzkoušet něco z nízké cenové kategorie, ale teď mám zálusk na ty dražší produkty abych mohla porovnat jestli se opravdu vyplatí do toho investovat. Takže jak už z předchozí věty vyplývá, toto pleťové mléko si už znovu nekoupím a jediné k čemu se budu k Astridu vracet je jejich úžasný balzám na rty.
Isana - kůra na vlasy intenzivní péče, ani si už nepamatuji kdy jsem tento balzám naposled použila. Byl to pro mě obyčejný balzám po kterém šli vlasy dobře učesat a to je vše. Vlasové produkty z Rossmana mě moc nelákají a nemám potřebu si je kupovat.
Bioil - tělový olej (zde), recenzi jsem psala docela obsáhlou takže pokud by Vás zajímalo něco více určitě si ji přečtěte. Po tomto spotřebovaném prvním balení se mi strie a jizvy moc nezměnily, ale po tom druhém balení které používám momentálně se mi zdá že už se trochu zmenšují. Je to ještě neucelený názor takže úplná recenze přijde po spotřebování druhé lahvičky. Pokud máte na těle velké strie či jizvy a chcete aby tam nebyly, tak je určitě fajn něco takového jako je právě Bi-oil vyzkoušet, protože si myslím že je lepší něco používat než nedělat nic.
Garnier - invisi mineral antiperspirant mini byl můj super pomocník v kabelce. Tohle mini balení je opravdu úžasné na cestování když nechcete tahat velký antiperspirant nebo právě do kabelky. Co se týká účinnosti tak je to takové sporné, chvilku to zamezí pocení ale spíš mi přijde že zamezí zápachu. Nemám žádné problémy s nadměrným pocením takže mi tenhle antiperspirant stačí. Vůni si už moc nepamatuji ale radši mám ty fresh ale zároveň sladší. Chtěla bych vyzkoušet miniaturku antiperspirantu od Balei takže si zatím další balení tohoto nekoupím.


Manufaktura - sůl do koupele (zde), pro mě tohle byla celkem normální sůl do koupele. Nebyla nijak extra výjimečná a ani celkově nevím co bych měla na soli do koupele hodnotit když mi jde jen o příjemný relax. Určitě zde bude důležitá vůně, tahle je taková levandulová takže mi vyhovovala. Mám zase stejný názor jako u pěny do koupele výše, Balea tyto produkty taky umí dobře a za méně penízků.
Mixa - 24 hr hydratační a vyživující krém ( z Vánočního ladyboxu ), vzoreček mi vystačil na dvě použití takže můj názor je jen z prvních dojmů. Krém je lehký, dobře se roztírá a obličej nádherně hydratuje. Když jsem měla problémy se suchou pletí tak se mi hodil a byl na pleti moc příjemný, kdybych trpěla celoročně na vysušenou pleť klidně bych se tomuto krému nebránila. 
Ebay - maska proti černým tečkám, no znáte to, obrázky které "dokazují" jak tato černá maska působí proti černým tečkám se snad nedají přehlédnout a i mě nenechaly bez povšimnutí. 5 pytlíčků masky cca za 35kč proč ne? Maska je konzistencí podobná všem peel off, je tedy gelová a trochu tekutější. Má černou barvu a poměrně výraznou pánskou vůni. Na obličej se nanáší trochu hůř protože docela lepí, poté co zaschne jde celkem dobře sloupnout. Na sloupnuté černé masce můžete (ne)vidět kolik vám maska černých teček vytáhla. Výsledky nejsou nijak úžasné, černé tečky možná na chvilku zmizí po použití ale další den jsou zpátky. Spíš bych měla říct že to v podstatě nic nedělá, ale já na černé tečky nijak extra netrpím takže je možné že to na mě nefunguje z toho důvodu.

Toť vše, a jak jste na tom se spotřebováním Vy?

Žádné komentáře:

Okomentovat