středa 1. října 2014

Ryor umí překvapit!

Ryor, odličovací dvoufázová emulze ve mě opravdu vzbudila velké pocity. Až tak velké, že se Vám o ně s nimi musím podělit. S tímto odličovačem to bylo ze začátku takové sporné, protože jsem k němu z nějakého důvodu měla trochu odpor - ani nevím proč. Každopádně jsem ho dlouho přehlížela a nepoužívala.


Jedná se tedy o dvoufázový odličovač, který se dá použít na pleť i na oči. Obsahuje extrakt ze světlíku lékařského a komplex hydratačních látek. Balení produktu se mi líbí, je takové obyčejné a jednoduché. Výhodou je to, že je průhledné a tak vidíte zbytek obsahu. Víčko je otevírací a obsah se dávkuje klasicky obyčejným otvorem.


Konzistence je klasicky vodová a jelikož je odličovač dvousložkový, musí se s ním před použitím zatřepat, aby se složky spojily. Líbí se mi, že se složky od sebe rychle neoddělují a tak s ním při používání nemusíte třepat víckrát. Samotné odlíčení je jedná báseň. Odličovač s tampónkem po oku hezky klouže, nijak ho nedře ani nedráždí. Řasenku i linky rozpouští opravdu dobře a rychle. Oční okolí je po odlíčení trochu mastné, ale mě to vůbec nevadí (navíc se olej po chvilce vsákne). Na pleť ho ale nepoužívám, protože je po něm hrozně mastná a mě to vadí.


Od té doby co jsem si k tomuto odličovači našla cestu, nepoužívám nic jiného, protože je opravdu skvělý. Hlavně oceňuji to, jak líčení dobře rozpustí a jde tak odlíčit snáze. Já s ním nemám opravdu žádný problém a rozhodně bych Vám tento odličovač doporučila, protože je podle mého jeden z nejúčinnějších co jsem vyzkoušela. Řekla bych, že je dokonce lepší než posilující odličovač od Garnier a exresní s chrpou od Yves Rocher. 150 ml produktu seženete asi za 120kč (ceny se v prodejnách mohou lišit).

Žádné komentáře:

Okomentovat