sobota 25. října 2014

Odličovací polštářky a vatové tyčinky od Today

Hon za těmi dokonalými a nejhebčími odličovacími polštářky/tampónky stále pokračuje. To, že některé potravinářské řetězce dělají své privátní vatové výrobky určitě víte. Nevadí mi to si je tam kupovat ba naopak je to někdy velmi praktické, že když jdete nakoupit jídlo můžete rovnou vzít i něco z kosmetiky. Mluvila jsem zde například o vatových tampóncích z Lidlu, brzy bude řeč o těch z Kauflandu a dnes tedy o značce Today z Penny.


Musím říct, že designové řešení produktů se mi líbí. Je to jednoduché a z obalu víte vše, co vědět chcete.


Balení obsahuje 120ks a jsou typicky texturované. Tyto tampónky jsou podle mého fajn, sice nemají ty vlastnosti, které bych úplně požadovala, ale stačí mi. Nejsou obšívané a nedrží svůj tvar. Kompenzuje se to určitě tím, že jsou k obličeji opravdu jemné a to já mám ráda. Jsou velmi podobné satin tampónkům od Lintea, které sou stejně tak hebké, ale tyto Today jsou levnější a mají i více kusů. Cenu si bohužel přesně nepamatuji, ale tuším že se pohybuje okolo 22kč.


Ono si asi  říkáte, co se na obyčejných vatových tyčinkách může zkazit.. ale ono pár věcí je. Krabičku mají pěknou a i nějakých 12kč je za to málo. Ale ta vatová hlavička moc nedrží svůj tvar a rychle se ohne. Tudíž do uší je to děs, protože se bojím aby mi tam vata nezůstala. Na očištění řasenky a linek je to také celkem nepoužitelné, protože když nemá tyčinka svůj tvar tak je to celkem na prd.

Tampónky bych si klidně znovu i koupila, protože jsou k obličeji příjemné, ač nedrží svůj tvar. Vatové tyčinky znovu ne, jsou rozhodně lepší.

Máte nějaké oblíbené vatové tampónky? Ráda na vaše doporučení vyzkouším :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat