pátek 19. prosince 2014

Iseree - maxi pads

Jestli je něco, co se dá nenáročně a rychle vyzkoušet tak jsou to rozhodně odličovací tampónky. Jejich cena je velmi nízká a hned po prvním použití si na ně uděláte názor. Tak tu jsem s dalším kouskem v kategorii odličovacích polštářků, tentokrát to byl zas Lidl (minulé tampónky).


Velké tampónky nejsou úplně typické, ale někdy je to odličování s nimi opravdu lepší. Já je většinou beru na cesty, protože je jejich balení většinou menší ale v podstatě jsou tampónky zároveň větší (chápete?). Oproti těm předešlým tampónkům značky Iseree jsou tyto maxi lepší v tom, že jsou ze 100% bavlny a tudíž jsou heboučké a k obličeji příjemné.


Naopak horší jsou v tom, že nejsou obšívané a proto nedrží tolik svůj tvar. Jsou obyčejné, bez jakéhokoliv texturování. Není to nějaký hit, ale službu udělají, taková normálka :-)Navíc stojí asi nějakých 30kč a můžu je koupit při nákupu jídla, tudíž vím že nemám poslední balení. Vyhovuje mi, že jsou k obličeji jemné a je to trochu zpestření po těch klasických malých tampóncích. Dost jsem si je v poslední době oblíbila.

Žádné komentáře:

Okomentovat