pátek 28. června 2013

Ziaja - kokosový sprchový krém

Jste taky ten typ člověka, který má rád když sprchové gely krásně voní? Já ano, a mým oblíbeným společníkem ve sprše je Ziaja kokos sprchový krém. Jestli máte rádi kokos a vůni kokosu, tak tohle je přesně to po čem váš nos bude toužit!




Tenhle sprchový krém je zázrak. Změkčuje a vyhlazuje, takže nebudete mít pocit napnuté pokožky. Hydratuje a zamezuje nadměrné ztrátě vody, díky tomu nebude vaše pokožka suchá podrážděná. Líbí se mi jednoduché balení Ziaji. Ráda se s ním myji, a když vyjdu ze sprchy cítím se uvolněně. Po použití kokosová vůně vydrží celkem dlouho, cítím ji i když usínám.


O proti klasickým sprchovým gelům a krémům které mají 250ml, tenhle má 500ml. Hodí se na cesty pro celou rodinu. Místo toho aby každý člen rodiny měl svůj, můžete vzít tenhle a každej si ho zamiluje.


Oceňuji jednoduché a praktické víčko, které se otevírá mnohem lépe než ty klasické.


Konzistence je tekutá a barvu má klasicky bílou. Ikdyž musím říct že kakaové máslo od Ziaji, je takové karamelové o proti tomuhle. Jestli budete mít možnost si ho koupit, nebo si aspoň přivonět neváhejte a zkuste to.


Já jsem ho koupila okolo 40kč v polsku, ale u nás ho seženete asi do 80kč.
DOPORUČUJI
konzistence: řidší
+ vůně, balení, obsah (500ml)
- žádné

Žádné komentáře:

Okomentovat