neděle 15. listopadu 2015

SPOTŘEBOVÁNO ZA ŘÍJEN 2015

Trochu opožděně, ale lepší než vůbec :-) mé spotřebované produkty za měsíc Říjen. Ten čas tak hrozně letí, že když si v tom člověk neudělá nějaký systém, nic by snad nestihl. Já mám sice pocit, že nic nezvládám, ale určitě by mohlo být i hůř. Pojďme se tedy podívat na to, čeho kosmetického se zas s radostí loučím..


Soupis všech zmiňovaných produktů:

Dermacol - aroma ritual hrozny s limetkou
Lilien - intimní gel
Alverde - šampón pro poškozené vlasy avokádo
Alverde - šampón s mandlovým a arganovým olejem
Ryor - dvoufázová odličovací emulze (zde)
Rexona - maximum protection
Kokosový olej
TianDe - body scrub lavender
Witch - cleaning and toning wipes
Today - vatové polštářky
Signal - deep fresh
Nyc - smooth skin pressed powder (transparent)
Rimmel - match perfection concealer (010 ivory)
Dermacol - precise black
Bourjois - flower perfection (53 beige)


Dermacol - aroma ritual hrozny s limetkou mě moc mile překvapilo, používala jsem ho ve fitku po cvičení a vždy mě tak hezky nabudil.Vůně překvapivě docela zůstávala i na pokožce po umytí, což se mi moc často u sprchových gelů nestává. Pění celkem průměrně, ale vůní mi fakt vyhovuje. Navíc teď mám ve sprše vůni irské kávy a to je něco!
Lilien - intimní gel byl fajn, ale neposkytne mi prostě takovou svěžest jako produkty od značky Nivea nebo Ziaja.
Alverde - šampón pro poškozené vlasy avokádo, tuhle avokádovou řadu od Alverde mám moc ráda, takže tady si nemůžu nijak stěžovat. Hlavně já ani tolik rozdílů při používání u šampónů nevidím. Nejvíc mi na vlasy pomáhají masky. Každopádně dobře pění a hezky voní.
Alverde - šampón s mandlovým a arganovým olejem je podobný jako výše zmíněná verze pro poškozené vlasy. Dobře pění, moc hezky voní a proto jsem měla už druhé balení. Podle mě nebude vhodný pro mastnější pokožku hlavy, protože je celkem hydratační. Tyhle šampóny jsou supr, nemám s nimi problém a v budoucnu se jim vůbec nebráním.



Ryor - dvoufázová odličovací emulze, tento odličovač používám už víc jak rok a prostě jsem v této cenové kategorii a kvalitě nenašla lepší produkt. Vždy po nějaké době vyzkouším nový, ale vracím se pokaždé k Ryoru. Kupuji ho opakovaně a mám ho v zásobě.
Rexona - maximum protection jsem si koupila hned když to byla novinka, což už je taky nějaký pátek. Co se týče účinků, tak je to ten nejlepší "tuhý" deodorant co jsem vyzkoušela. V létě bych si ho chtěla určitě znovu koupit, když spotřebuji ty zásoby co tu mám.
Kokosový olej je už pro mě nezbytnou součástí pečující kosmetiky. Používám ho takřka na všechno, vyrábím si z něj peeling na rty, občas tělový scrub a hlavně ho používám jako masku na vlasy. Nevím jak dlouho mi toto balení vydrželo, asi rok, což mi za tu cenu přijde naprosto v pohodě. Jen Vás musím upozornit aby jste ho stihli spotřebovat do data expirace, olej pak totiž změní svou konzistenci a už tak prostě poznáte, že je na čase ho vyhodit. Já už jsem si koupila nové balení, tentokrát ale od značky Alnatura.


TianDe - body scrub lavender, olejové scruby já naprosto zbožňuji. Je to nesporná výhoda když si uděláte peeling a pak se nemusíte mazat, a přesto máte pokožku krásně vláčnou a hydratovanou. Stejně to bylo i u tohoto scrubu, měl krásnou levandulovou vůni, konzistence mohla být sice trošku řidší, aby se dal scrub lépe rozetřít (ale to je jen maličkost). Byl to dárek, takže nevím v jaké cenové relaci se toto jedno  balení pohybuje. Ale až budu mít možnost, objednám si ho určitě znovu.
Witch - cleaning and toning wipes jsem si koupila v Anglii, a jedno balení s 5ks stálo asi 17kč. Potřebovala jsem něco na rychlé odlíčení, protože mě to nebavilo. Ubrousky jsou docela dost mokré, na pleti příjemné ale odlíčí i řasenku i když to není jejich účel. Zatím je mi tato značka sympatická a v budoucnu bych od ní chtěla vyzkoušet ještě nějaký produkt.
Today - vatové polštářky kupuji celkem pravidelně když jdu nakupovat potraviny do Penny. Nejsou nejlepší, protože nedrží tolik při sobě, ale jsou hebké a za tu cenu jsou fajn.
Signal - deep fresh byla taková obyčejná pasta, ničím výjimečná, mám radši Colgate.


Nyc - smooth skin pressed powder (transparent) je mou stálici již několik let. Tohle je ještě staré balení, ale to nové mi moc nevyhovuje (má zmenšené zrcátko). Mám teď načatých víc pudrů, ale určitě se u mě tento zas objeví.
Rimmel - match perfection concealer (010 ivory) mám už třetí balení a na kruhy pod očima a rozjasnění ho používám naprosto denně. Neslévá se mi do vrásek jako ostatní korektory a je přirozený. Pod oční okolí je to můj nejoblíbenější korektor vůbec.
Dermacol - precise black jsem dřív hodně používala, pak ho nechala ladem a teď se znovu k fixe vrátila. Budu upřímná a řeknu, že jsem tento fix měla 3 roky a prostě za tu celou dobu nevyschnul !! Ale musíte ho také správně skladovat tj. víčkem směrem dolu. Poslední měsíce sice pigmentace nebyla 100% černá jako při koupi, ale mě to ani nevadilo. Já jsem zastánce gelových linek, ale tohle  jsou ty nejlepší linky ve fixu co jsem kdy vyzkoušela a musím si rozhodně pořídit další balení.
Bourjois - flower perfection (53 beige) byl můj první dražší make-up z parfumerie. Je hodně krycí a hutný, dlouho jsem ho na pleti neměla, ale podle mě docela zvýrazňuje suchá místa. Mám ho již pár let, téměř jsem ho vypotřebovala a teď je na čase se s ním rozloučit. V budoucnu bych si ho klidně ještě někdy koupila.

Toť vše, bylo toho celkem dost a těším se na další měsíc :-) A co Vy, spotřebováváte?

Žádné komentáře:

Okomentovat