pondělí 14. dubna 2014

WISHLIST na Duben 2014

Vždycky mi to vyjde tak nějak, že wishlist píšu v polovině měsíce. Přitom bych to měla dělat na začátku, abych si přibližně určila za co daný měsíc budu utrácet a co budu "potřebovat". Takže to co jsem si přála na začátku měsíce už mám a nebo jsem to tedy do tohoto wishlistu zařadila. Říkala jsem si že už mám věcí dost a že bych neměla zbytečně utrácet (protože šetřím na letní dovolenou) , ale tak nějak se mi zrovna naskytlo hodně slev a proč toho nevyužít? :-)


1. Clinique - even better make-up, slyšela jsem o něm že je to jeden z nejlepších make-upů a proto když jsem ho viděla v 30% slevě tak mě začal zajímat o něco více (i když je ta cena stále vysoká). Jeho slibované efekty se mi líbí moc. Nejspíš si poprosím v parfumérii o vzoreček, abych pak nebyla naštvaná že jsem si koupila v podstatě něco co mi nesedí. Tento make-up bych chtěla vlastnit asi spíš jen ze zvědavosti a nejednalo by se tedy o nezbytný kup, protože make-upů mám zase celkem  dost a je na čase nějaké spotřebovat.

2. Clarins - Eclat du jour set obsahuje energizující emulzi (30ml), čistící gel (30ml) a rozjasňující denní krém (15ml). Nikdy jsem nic od Clarins nezkoušela a proto mě tento travel set láká o to více. Zaujal mě svým designem a i přijatelnou slevenou cenou která se nyní v Marionnaud pohybuje okolo  250 kč. Měla jsem teď v plánu testovat kosmetiku která nepochází z drogérie takže mi tento produkt otevřel další možnost. Momentálně používám Biodermu o které se také něco blíž dozvíte.
(Mimochodem, set je tedy o stovku dražší protože se prý v letáku spletli a dali omylem nižší cenu)

3. Sleek - Face form (medium), všeobecně kosmetika Sleek mě opravdu zajímá a je mi jakýmsi způsobem sympatická. Vlastním zatím jen jeden produkt, kterým je paletka Au naturel. Chtěla bych vyzkoušet jejich rtěnky, věci na obočí a ze všeho nejvíce právě tuto konturovací paletku. Obsahuje matný stín - ideální na konturování, třpytivý stín - skvělý jako rozjasňovač a nakonec tvářenku. Tuším že paletka je dostání ve čtyřech odstínech, přičemž mě se líbí právě medium kvůli těm hnědším odstínům. Pro mě je medium nejvíc využitelné, protože vím že 100% využiji matný konturovací a rozjasňující pudr a tu hnědou tvářenku o dost více něž nějakou růžovou. (Já si raději obličej vykonturuji než abych použila tvářenku.) Takže tohle je můj vysněný miláček, a doufám že si ho do léta pořídím.  

4. Inglot - gelové linky (č. 76), ze sortimentu Inglotu toho už mám celkem dost, ale stejně mě některé věci od nich zaujmou, jako například sérum o kterém budu mluvit níže. Gelové linky od této značky už jedny vlastním, a to černé (č. 77) s kterými se mi můj život s změnil. Dříve jsem na linky byla skeptická a vůbec jsem s nimi totiž neuměla pracovat. Doposud jsem používala ty tekuté se štětečkem a ve fixu - vůbec mi to s nimi nešlo a výsledný efekt nebyl takový jaký jsem si přála. Poté jsem si koupila gelové linky a nemohla jsem uvěřit tomu že je manipulace tak lehká a linky jsou tak krásné. Jsou spíše tužší, po zaschnutí drží celý den a černá je opravdu černá.  Bílý odstín bych chtěla vyzkoušet kvůli "fresh jarnímu/letnímu looku". Navíc se mi líbí že přes bílou linku můžete dát jakýkoliv stín a tím pádem máte neomezeno barevných možností. Takže tyto od Inglotu jsou mými vůbec nejoblíbenějšími linkami a koupě dalšího odstínu není vyloučená.

5. Inglot - sérum na řasy je důvod proč vůbec chci Inglot navštívit. Hodně jsem teď přemýšlela nad různými séry, protože jsem si říkala "čím dřív si takové koupíš a začneš ho používat - tím dřív budeš mít řasy delší a krásnější". Jenže já jsem se svými řasami celkem spokojená, mám je hnědé, středně dlouhé a celkem i natočené. Třeba oproti jiným, mám řasy hezké. Ale tak přijde mi že člověk není nikdy spokojený a když je teď to sérum k dispozici tak proč to nevyzkoušet?  Musím říct že jsem tyto novinky viděla už asi před měsícem v Polsku a k nám se dostaly až teď. A jelikož polsky neumím tak jsem nějak přehlídla že mají sérum na řasy. Kdybych to věděla tak už ho dávno mám! A nemusela bych se teď trápit citovanou větou výše :-D

6. Ziaja - samoopalovací relaxační balzám, na tento produkt jsem narazila úplnou náhodou. V Polsku už okolo něj chodím asi rok a stále jsem si ho nevšimla respektive, nevěděla jsem k čemu slouží. Nedávno jsem byla v soláriu, a musím říct že mě to nijak neuchvátilo. Moc se mi líbí takové to zdravé opálení a mít ho po celý rok je fajn, ale nechce se mi za to dávat tolik peněz každou chvilku. A proto mě napadlo vyzkoušet tento tělový balzám. Možná to nebude mít žádné účinky ale možná to bude supr pomocník při opalování, jsem na tento produkt moc zvědavá.

Tak to je asi vše co se mi tento měsíc nějak zalíbilo či oslovilo. Máte také nějaké vyhlídnuté produkty? Mějte se krásně.

Žádné komentáře:

Okomentovat